Radiologian alan palvelut

Vuonna 2006 perustettu, täysin suomalaisomisteinen iRad Oy tarjoaa laadukkaita radiologi- ja fyysikkopalveluita sekä radiologian alan koulutusta. Yhdistämme palveluissamme laajaa tekniikan sekä radiologian alan kokemusta. Haluamme kyseenalaistaa nykyisiä toimintatapoja ja etsiä parempia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja helpottamaan terveydenhuollon arkea potilaiden parhaaksi. Asiakkainamme on yksityisiä lääkäriasemia ja julkisen terveydenhuollon yksiköitä.

Radiologipalvelut

Tuotamme radiologipalveluita niin kokonaisratkaisuksi kuvantamispalveluihin kuin satunnaiseen, keikkaluontoiseen tarpeeseen. Autamme varmistamaan tasalaatuiset kuvantamispalvelut myös ruuhkatilanteessa, tuomme helpotusta kausivaihtelusta aiheutuviin ruuhkiin. Radiologian erikoislääkärimme edustavat kattavasti radiologian eri osa-alueita, kuten tuki- ja liikuntaelimistön, keskushermoston, lasten, verisuonten ja vatsan alueen erityisosaamista. Työntekijöillämme on aina käytössä laadukkaat työvälineet sekä laajat konsultaatiomahdollisuudet nopeasti ja vaivattomasti ympäri Suomen. Kaikki lääkärimme ovat suomenkielisiä, mutta tarvittaessa kauttamme saa lausuntoja myös englanniksi ja ruotsiksi.

Lääketieteellisen fysiikan palvelut

Tarjoamme uuden säteilylain mukaisia STA- eli säteilynkäytön asiantuntijapalveluita. Lisäksi kauttamme saa erilaisia konsultointipalveluita vaikkapa laadunvarmistukseen, optimointiin ja laitehankintoihin. Sairaalafyysikkomme ovat kokeneita ja hallitsevat radiologian eri osa-alueet.